Animo Gripping System til ridebukser

Animo Gripping System (AGS) Animo Gripping System er blevet testet af de bedste ryttere i verden, som har bekræftet dets effektivitet store fordele. AGS sikrer en bedre komfort og et bedre grip i sadlen.

 

AGS er derfor at betragte som et materiale der har en funktion, mere end det er at betragte som et materiale der er en del af designet. Det særlige materiale, der anvendes til AGS sikrer rytteren en bedre stabilitet sadlen og tillader fri bevægelighed i knæet.

For at opnå høj friktion er det nødvendigt at anvende et blødt klæbende materiale som vil slides under brug. AGS er blevet afbalanceret til at have den rette balance mellem friktion og slitage, og selv hvis der er slidte områder på AGS mister det ikke sin funktion.

 

AGS holdbarhed er afhængigt af korrekt behandling under brug og derudover skal anvisningerne for vask og tørring følges. Det skal påpeges at følgende kan forårsage en ujævn og tidlig slitage af AGS materialet: - Kontakt med slibende overflader som f.eks. støvler og chaps uden foring eller slidt foring. - Kontakt med sadler i dårlig stand - Brug af harpiks eller andet klæbende som påføres sadel. - Rengøringsmidler eller olie og fedt til sadler eller støvler - Aggressive rengøringsmidler, især hvis det sprayes direkte på for at forbehandle pletter eller afsmitning fra sadlen. AGS er at betragte som et hjælpemiddel til at blive siddende i den korrekte position i sadlen, og mindre imperfektioner i AGS striberne efter brug er udtryk for at AGS systemet virker efter hensigten. Følges ovenstående retningslinjer kan du glæde dig over AGS funktionen på dine Animo bukser.

DK Visa MasterCard JCB Maestro